Kapitan Cook - Catering Wielkanocny - smacznego!

Catering Wielkanocny

Szanowni Państwo,
poniżej prezentujemy nasze świąteczne menu, które z okazji zbliżających się Świąt zostało opracowane specjalnie dla Państwa przez naszego Szefa Kuchni. Chcemy zaproponować pomoc w organizacji Śniadania Wielkanocnego i odciążyć z przygotowywania potraw, które pojawią się na wielkanocnych stołach oraz zapewnić bezpieczeństwo i brak konieczności wychodzenia z domu.

Zamówienia będą realizowane paczkami cateringowymi 2 kwietnia (dajemy sobie jeden dzień zapasu dla bezpieczeństwa).

Zamówienia przyjmujemy mailowo i telefonicznie do 31 marca, do godziny 12:00.

Nr telefonu: 511 722 198
Adres e-mail: hello@kapitan-cook.pl

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Kapitan Cook

jajo

Zupy:

Żur na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem – 28,00 zł/litr

Kwaśnica na wędzonym boczku – 21,00 zł/litr

Zupa chrzanowa 23,00 zł/litr

Sałatki:

Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem i jajkiem – 50 zł/kg

Sałatka z awokado, granatem, grzankami, kozim serem i rozmarynem – 50 zł/kg

Sałatka z buraczkami, brzoskwinią i smażonym serem camembert – 50 zł/kg

Sałatka z jajkami, rzodkiewką, kiełkami słonecznika i płatkami migdałów – 50 zł/kg

Sałatka Cezar z kurczakiem – 55 zł/kg

Zimne zakąski:

Schab pieczony w ziołach z musem pieprzowym – 9,00 zł/porcja

Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim – 9,00 zł/porcja

Szparagi w szynce – 9,00 zł/porcja

Schab ze śliwką – 9,00 zł/porcja

Kieszonka ze schabu z musem chrzanowym – 9,00 zł/porcja

Kurczak faszerowany kolorowymi paprykami – 9,00 zł/porcja

Galaretki z kurczaka – 9,00 zł/porcja

Pasta jajeczna – 50,00 zł/kg

Tatar z łososia – 50,00 zł/kg

Pasztet z suszonymi śliwkami i żurawiną – 9,00 zł/porcja

Pasztet wegetariański – 9,00 zł/porcja

Jajka faszerowane – 9,00 zł/porcja

łososiem, korniszonem i oliwką
kozim serem, pomidorami i tymiankiem
musem z szynki, z chrzanem i rzeżuchą
Sos tatarski – 25,00 zł/kg

Sos tatarski wegański – 40,00 zł/kg

Sos cumberland – 25,00 zł/kg

Dania ciepłe:

Kotlet de volaille z kurczaka – 13,00 zł/porcja

Polędwiczka wieprzowa z konfiturą z czerwonej cebuli – 17,00 zł/porcja

Zraz wołowy po staropolsku – 19,00 zł/porcja

Pierś z indyka z karmelizowanym jabłkiem i pomarańczą – 19,00 zł/porcja

Pierś kaczki z sosem śliwkowym – 22,00 zł/porcja

Golonka pieczona po bawarsku – 30,00 zł/porcja

Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 16,00 zł/porcja

Karkówka peklowana w sosie chrzanowym – 16,00 zł/porcja

Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i szpinakiem – 16,00 zł/porcja

Kaczka w całości w sosie śliwkowym z jabłkami i żurawiną – 100,00 zł/sztuka

Łosoś w zielonym pesto – 20,00 zł/porcja

Dorsz w sosie winno-porowym – 18,00 zł/porcja

Kiełbasa biała – 30,00 zł/kg

Pierogi z kapustą i grzybami – 30,00 zł/kg

Bigos z cukinii – 30,00 zł/kg

Kotleciki wegetariańskie – 9,00 zł/porcja

Ciasta:

Babka wielkanocna – 50,00 zł/sztuka

Szarlotka – 40,00 zł/kg

Ciasto czekoladowe z sosem malinowym – 50,00 zł/kg

Sernik z polewą czekoladową – 50,00 zł/kg

Bezglutenowy mazurek – 70,00 zł/kg

Bezglutenowa babka wielkanocna – 70,00 zł/sztuka

Króliczek
Kontakt

Nr konta bankowego (mBank):
95 1140 2004 0000 3502 7722 4020

visa dotpay

Rozliczenia transakcji kartą kredytową i e-przelewem przeprowadzane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay